Boktilbud

Etter en rekke såkalte skole-skytinger i USA er det aktuelt å trekke frem igjen en norsk bok fra 1990 som tar for seg ekstremvold blant skole-elever

UNGDOMSROMANEN

RAMBOS LOV

Av Dag Ove Johansen (Webmaster for Fabula)

Min ungdomsroman blitt litt av en kultroman der den er blitt benyttet i skolene. En ungdomsgjeng(8.-9.klassinger) driver mystiske ritualer i klubbhuset sitt "Ondskapens Hotell. " Flere katter og hunder forsvinner på merkelig måte fra tettstedet. Disse ungdommene vokser opp i et vanskelig miljø i en kommune som prioriterer rådhus og prestisjebygg istedet for et trygt oppvekstmiljø. På ungdomsskolen tar en personalkonflikt all energi fra personalet. Ungdommene kommer i siste rekke. Dermed er det klart for den store tragedien... Dette er en bok som tar opp et meget aktuelt tema: ungdom, videovold, rus og rasisme. 

Norsk Skoleblad hadde en meget positiv omtale av boken da den ble relansert i 1993. Det er en sterk bok, uten omskrivninger når det gjelder ungdommens språkbruk og interesser. 

Etter at jeg som forfatter har fått hånd om restopplaget fra forlaget(opprinnelig utsalgspris kr. 175,- innb. 230 s.) tilbys den nå for

kr. 20,- (enkeltbok) eller for

kr. 10,- pr. bok i klassesett. Porto i tillegg.

 

Kjøper du "Rambos lov" sammen med min siste roman VARGTID (på CD-ROM kr. 30,-) får du begge romanene for bare kr. 50,-!!!

  

Med vennlig hilsen 

Dag Ove Johansen, Venset, 8200 Fauske

E-post: dagoj@online.no

Telefon (privat): 756 42 754

 

 

Tilbake til FABULA

Tilbake til FABULAs Bokverden